mandag 7. april 2008

Bloggrenovasjon

Jeg har nå gjort et forsøk på å rydde opp litt i bloggen min. Sortert etiketter, byttet ut noen, osv. Jeg tenkte det kunne være lurt å gjøre noe sånt når jeg hadde holdt på en stund, så jeg så hva som virket, og hva slags kategorier jeg egentlig skrev i. Vel.

Har også laget liste over blogger jeg leser selv. Ikke mange, men en del av dem. De ligger til høyre der.

Og siden jeg for en gangs skyld skriver om selve bloggen... er det noen som kan tipse meg på bruk av illustrasjoner i blogg? Opphavsrett, type illustrasjoner, og sånn? Og er det noen som vet hvordan jeg gjør den greia hvor andre blogger jeg lenker til automatisk får beskjed om at jeg har gjort det?

Vel. Kommer forhåpentligvis andre ting snart. Jeg har blant annet lest Bjørn Are Davidsens "Svar skyldig," og gjort meg noen notater.

3 kommentarer:

Arnfinn Pettersen sa...

Takk og takk for lenker, med og uten nebb.

Hva bilder angår, gjør jeg mitt beste for å unngå bilder som opplagt tilhører billedbyråer, særlig Scanpix. Utover det må jeg tilstå at jeg stjeler som en ravn.

Bjørn Are sa...

Inntil noen begynner å slå ned på sånt - som jeg selv oppfatter som å sitere - tror jeg det har dannet seg en hevd for det. I motsetning til hva som gjelder for nedlastinger av musikk og film skal det godt gjøres å finne noen som vil hevde at dette er å stjele levebrødet fra noen.

Så lenge du følger Arnfinns råd.

Og takk fra meg også. Samt litt skrekkblandet fryd.

Martinbg sa...

Begge dere har vært gode startsteder for en del av bloggene jeg etterhvert har på leselista mi.